• PRO TV
  • Ce mare s-a facut Cleopatra Stratan. Cum arata acum si cat de frumoasa este fetita care il astepta pe Ghita la portita

Ce mare s-a facut Cleopatra Stratan. Cum arata acum si cat de frumoasa este fetita care il astepta pe Ghita la portita

Ce mare s-a facut Cleopatra Stratan. Cum arata acum si cat de frumoasa este fetita care il astepta pe Ghita la portita

Cleopatra Stratan are numai 14 ani, dar este celebra pe piata muzicala de la noi din tara de mai bine de 10 de ani si, inca de cand a facut primii pasi in aceasta industrie, fiica lui Pavel Stratan i-a cucerit pe toi.

Gingasia, frumusetea si talentul sunt numai cateva dintre cuvintele care o descriu pe frumoasa Cleopatra. Un adevarat fenomen, Cleopatra a castigat rapid primele locuri in topurile muzicale de la o varsta frageda si a sustinut concerte in fata a mii de oameni.

Pavel Stratan a publicat pe pagina lui Facebook o imagine in care apare alaturi de frumoasa lui fiica, iar fanii au ramas pur si simplu fara cuvinte cand au vazut cat de mult a crescut Cleopatra. Pe 11 decembrie, Fondul International pentru Urgente ale Copiilor al Natiunilor Unite si-a marcat a 70-a aniversare in Republica Moldova. Cu aceasta ocazie membrii organizatiei UNICEF Moldova au organizat un eveniment aniversar, la care au participat mai multi membri ai societatii civile, dar si personalitati. La eveniment au participat si Pavel Stratan, alaturi de fiica sa, Cleopatra.

In cele mai recente imagini de pe pagina de Facebook, fanii sunt tinuti la curent cu evenimentele la care participa Pavel Stratan, dar si Cleopatra, iar fanii ii marturisesc de fiecare data ca are o voce angelica.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni