• PRO TV
  • S-a scris ca trece prin momente dificile, dar adevarul este altul. Pozele cu Macaulay Culkin care i-au bucurat pe fani

S-a scris ca trece prin momente dificile, dar adevarul este altul. Pozele cu Macaulay Culkin care i-au bucurat pe fani

S-a scris ca trece prin momente dificile, dar adevarul este altul. Pozele cu Macaulay Culkin care i-au bucurat pe fani

Macaulay Culkin, copilul minune al anilor '90, pare sa fi trecut peste pasa neagra din urma cu trei ani, iar acum isi indreapta atentia spre cariera muzicala, dar si spre cea actoriceasca. 

In anii '90, Macaulay era cel mai iubit dintre pustii de la Hollywood, fiind un cunoscut apropiat al lui Michael Jackson. Pentru o lunga perioada de timp, acesta a fost chiar si iubitul Milei Kunis, insa a pierdut tot din cauza abuzului de droguri.

Dupa o serie de aparitii ingrijoratoare pentru fani, fostul actor si-a descoperit echilibrul in viata, a renuntat la substantele ilegale si s-a apucat de muzica. Alaturi de formatia lui, The Pizza Underground, Macaulay sustine concerte in toata America de Nord si demonstreaza ca e un invingator.

In acest an, Macaulay Culkin pare sa-si fi indreptat atentia din nou si spre cariera actoriceasca, iar acum filmeaza pentru serialul The Jim Gaffigan Show, asa cum se poate observa si in imaginile aparute pe internet.

La 35 de ani, vedeta inca pastreaza din trasaturile pustiului care facea senzatie in urma cu 25 de ani in cele doua filme Home Alone.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni