• PRO TV
  • Este o adevarata luptatoare. Tanara din imagini este dovada faptului ca oamenii sunt mult mai puternici decat cred

Este o adevarata luptatoare. Tanara din imagini este dovada faptului ca oamenii sunt mult mai puternici decat cred

Este o adevarata luptatoare. Tanara din imagini este dovada faptului ca oamenii sunt mult mai puternici decat cred

Paola Antonini, un model de origine Braziliana, este o adevarata luptatoare si chiar daca viata ei s-a schimbat radical in urma cu doi ani de zile, atunci cand a fost lovita de o masina si a ramas fara un picior, tanara nu s-a dat batuta si este o adevarata inspiratie pentru noi toti.

Daca un astfel de incident ar fi luat pofta de viata oricui, Paola a demonstrat ca nu este deloc recomandat sa pici in depresie si sa te dai batut, Paola este exemplul potrivit ca oamenii sunt mult mai puternici decat cred si ca dificultatile nu sunt doar o piedica in calea spre succes.

Contul de Instagram al Paolei are o multime de imagini care ne demonstreaza ca indiferent de felul in care aratam, viata este plina de bucurii si de impliniri.

Viata activa pe care o duce Paola, o ajuta sa ramana mereu intr-o forma fizica de invidiat. Tanara nu si-a parasit pasiunile si merge in continuarea in sala de sport, danseaza, merge cu skateboard-ul si ii place foarte mult sa calareasca, dar adora calatoriile.

In ciuda situatiei in care se afla, aceasta tanara curajoasa si-a continuat cariera de model, apare mereu la emisiuni televizate si colaboreaza in continuarea cu cele mai frumoase brand-uri de fashion.

Cea mai mare implinire a ei este atunci cand reuseste sa ajute si alti oameni cu deficiente si ii sfatuieste sa nu se dea batuti indiferent de situatie.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni