• PRO TV
  • In urma cu cateva luni o acuzau ca s-a ingrasat, iar acum arata ca un model. Poza cu care Britney Spears a impresionat

In urma cu cateva luni o acuzau ca s-a ingrasat, iar acum arata ca un model. Poza cu care Britney Spears a impresionat

In urma cu cateva luni o acuzau ca s-a ingrasat, iar acum arata ca un model. Poza cu care Britney Spears a impresionat

In ultimele luni, presa tabloida din strainatate a scris de mai multe ori ca Britney Spears ar fi capatat proportii, motiv pentru care cantareata a decis ca trebuie sa acorde mai multa atentie felului in care arata.

La sfarsitul saptamanii trecute, vedeta de 34 de ani a postat o fotografie in care apare imbracata intr-un costum de baie galben, stand intinsa pe marginea unei piscine.

Cu aceasta imagine, Britney Spears a reusit sa le inchida gura carcotasilor, tinand cont ca acum artista are un fizic de invidiat, perfect tonifiat, ceea ce demonstreaza ca orele petrecute la sala si regimul alimentar nu au fost in zadar. 

Vedeta urmeaza o dieta bogata in proteine, iar in ultimul timp a ales sa se antreneze de doua ori pe zi, 7 zile pe saptamana, iar scopul ei sa obtina un trup de invidiat.

In prezent, Britney Spears sustine o serie de concerte in Las Vegas, contractul fiind valabil pana in 2017. Britney a semnat un contract extrem de banos pentru a sustine concerte in Orasul Pacatelor, iar de cateva luni bune, ea isi incanta fanii constant.

Seria de concerte a lui Britney Spears a inceput in decembrie 2013, cand artista a semnat un contract de doi ani in valoare de 30 de milioane de dolari. Ulterior, vazand ca spectacolele au mare succes, producatorii i-au oferit inca 35 de milioane si au agreat sa prelungeasca show-urile pe o perioada de inca doi ani.  

 

Just chilling ☀️

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni