• PRO TV
  • Sunt doua surori superbe, dar nu stiai cum arata mama lor. Dovada ca aschia nu sare departe de trunchi

Sunt doua surori superbe, dar nu stiai cum arata mama lor. Dovada ca aschia nu sare departe de trunchi

Sunt doua surori superbe, dar nu stiai cum arata mama lor. Dovada ca aschia nu sare departe de trunchi

Bella si Gigi Hadid au, fara indoiala, infatisari care nu pot fi trecute cu vederea, indiferent unde se afla si ce vestimentatie poarta. In timp ce toata lumea le admira iar fetele fac furori la fiecare aparitie, putine persoane stiu cum arata mama modelelor.

Yolanda Hadid, in varsta de 52 de ani, este dovada vie a faptului ca aschia nu sare departe de trunchi. Aerul fresh, tineresc, pe care il are, trasaturile care pot fi observate si la cele doua fiice ale sale, ochii albastri si forma fizica de invidiat sunt suficiente pentru a putea spune ca Yolanda este o femeie frumoasa si un exemplu de urmat.

La fel ca Bella si Gigi, Yolanda a fost model, iar momentele in care este surprinsa de fotografi nu dezmint acest lucru. Mama celor doua tinere le-a insotit la Daily Front Row Fashion Awards, din Los Angeles, conform Daily Mail si s-a lasat fotografiata alaturi de familie.

Imaginile o arata pe Yolanda imbracata in negru din cap pana in picioare: sandale, pantaloni si bluza transparenta, cu maneci lungi, care a reprezentat piesa de rezistenta a tinutei sale.


Parul scurt, blond, a fost prins lejer intr-o parte iar bijuteriile purtate au fost discrete, la fel ca machiajul.

 Citeste si:  Gigi Hadid, aparitie spectaculoasa la evenimentul de lansare al revistei Sports Illustrated. Cat de sexy a fost modelul

Bella Hadid, cea mai mica dintre surori, a primit titlul de Modelul anului, in cadrul ceremoniei la care i-au fost alaturi Gigi, fratele sau in varsta de 16 ani, Anwar si Yolanda.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni