• PRO TV
  • Ea are 11 ani, iar el 35 si au parte de o "nunta de poveste". Imaginile care demonstreaza adevarul crud

Ea are 11 ani, iar el 35 si au parte de o "nunta de poveste". Imaginile care demonstreaza adevarul crud

Ea are 11 ani, iar el 35 si au parte de o "nunta de poveste". Imaginile care demonstreaza adevarul crud

Daca privesti filmuletul de mai jos fara sa citesti textul si sa intelegi despre ce este vorba, nu vei intelege de ce spunem ca nu sunt deloc in regula astfel de situatii.

John si Lily sunt protagonistii materialului video de mai jos si au parte de o nunta de poveste, desprinsa din basme, cu trandafiri si decor de vis. Familiile celor doi tineri sunt si ele prezente la eveniment, iar totul desprins din basme, dar adevarul este devastator.

Lily are de fapt doar 11 ani si se casatoreste cu John, un barbat matur in varsta de 35 de ani. Blogul Bridal Musings in colaborare cu UNICEF sunt initioatorii unei campanii care incearca sa puna capat casatoriilor de la varste fragede. Scopul este sa traga un semnal de alarma asupra faptului ca astfel de casatorii nu sunt deloc propice dezvoltarii normale a copilei, ca de cele mai multe ori aceste fetite sunt tratate precum niste obiecte care au proprietari si nu ca fiinte umane.

Casatoriile cu copii se intampla peste tot in lume, dar impreuna putem pune stop.: "Adevarul trist este ca o fetita care se casatoreste de la o varsta frageda, de cele mai multe ori renunta la scoala, devine victima violentei domestice si ajunge sa fie infectata cu HIV/AIDS. Va deveni mama unui copil, chiar daca ea este un copil si foarte multe mor atunci cand isi nasc bebelusii din cauza faptului ca nu sunt suficient dezvoltate fizic pentru a avea o sarcina normala si un bebelus sanatos.". Aceste cuvinte apartin UNICEF si Musings Bridal si reflecta realitatea cruda.

In materialul video de mai jos, desi Lily are numai 11 ani si se casatoreste cu un barbat de 35 de ani, iar familia este prezenta la eveniment, nimeni nu opreste ceremonia.

Acesta nu este doar un filmulet, este un semnal de alarma catre oamenii din intrega lume!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni