• PRO TV
  • S-a nascut fara picioare, dar asta nu a impiedicat-o sa isi urmeze visul. Ce poate face aceasta femeie e incredibil

S-a nascut fara picioare, dar asta nu a impiedicat-o sa isi urmeze visul. Ce poate face aceasta femeie e incredibil

S-a nascut fara picioare, dar asta nu a impiedicat-o sa isi urmeze visul. Ce poate face aceasta femeie e incredibil

Jennifer Bircker s-a nascut fara picioare, insa acest aspect nu a impiedicat-o sa-si urmeze visul de a deveni gimnasta profesionista.

Desi la prima vedere parea imposibil, americanca nu s-a dat batuta si a luptat pentru a trai o viata normala, precum cei din jurul ei.

Intr-un documentar difuzat pe TLC, Jennifer a marturisit ca nu a considerat niciodata lipsa picioarelor drept o dizabilitate: "Cand eram copil, nu intelegeam de ce oamenii cred o sursa de inspiratie. Eram precum prietena mea. Ea face tumbe, eu faceam la fel. Ea juca softball, eu faceam la fel. Care e diferenta?".


"Oamenii ma intreaba despre provocarile pe care le-am intampinat in viata, insa trebuie sa intelegeti ca nu am fost tratata diferit de familia mea sau la scoala", a explicat aceasta.

Jennifer Bricker are 27 de ani, iar in prezent locuiestei n Los Angeles si lucreaza la Hollywood ca acrobat profesionist. Ea a fost adoptata de Sharon si Gerald Bricker cand avea trei luni, iar dupa 16 ani a aflat ca una dintre surorile ei este Dominique Moceanu, cea pe care a avut-o drept idol in copilarie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni