• PRO TV
  • 3 barbati s-au machiat zilnic, timp de o saptamana. Ce reactie au avut la finalul experimentului

3 barbati s-au machiat zilnic, timp de o saptamana. Ce reactie au avut la finalul experimentului

3 barbati s-au machiat zilnic, timp de o saptamana. Ce reactie au avut la finalul experimentului

O multime de persoane sunt de acord cu faptul ca in zilele noastre machiajul nu mai este destinat doar femeilor. Ba mai mult, sunt barbati care folosesc machiaj in cantitati mai mari sau mai mici, fie pentru a-si impune un stil aparte, fie pentru a-si acoperi micile imperfectiuni.

Desi moda este in continua schimbare, nu toti barbati pot accepta machiajul ca parte din viata lor de zi cu zi, considerand ca acesta este un lucru pe care il fac femeile.

Cei trei barbati din videoclipul de mai jos au fost supusi unui experiment. Au fost rugati sa se machieze zilnic, timp de o saptamana, iar la final sa isi spuna parerea cu privirea la acest proces, scrie Bright Side.

Se pare ca fiecare dintre cei trei tineri a acumulat frustrari legate de timpul petrecut in fata oglinzii. Aplicarea unui corector pentru ten si a unui creion pentru sprancene si pentru barba i-a ajutat insa sa se simta mai increzatori.

Citeste si: Trucurile de machiaj pe care orice femeie trebuie sa le stie: cum sa faci machiajul sa te tina toata ziua

"Cred ca este un adevarat stigmat in spatele machiajului. Dar cred si ca iti da o anumita putere faptul ca te gatesti un pic, daca asta este ce vrei.", a spus unul dintre barbati.

Vezi si tu cum s-au descurcat cei trei:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni