• PRO TV
  • Au auzit zgomote la subsolul casei in care locuiau. Ce au descoperit doi studenti cand au coborat sa verifice

Au auzit zgomote la subsolul casei in care locuiau. Ce au descoperit doi studenti cand au coborat sa verifice

Au auzit zgomote la subsolul casei in care locuiau. Ce au descoperit doi studenti cand au coborat sa verifice

Sa gasesti un loc in care sa locuiesti pe parcursul studentiei nu este deloc simplu, mai ales daca banii nu sunt suficienti si te multumesti cu orice este mai ieftin si mai convenabil pentru situatia in care te afli.

Mark Harman si Brett Mugglin sunt doi studenti de la Universitatea din Ohio care locuiesc impreuna. De cele mai multe ori, in timp ce se aflau acasa, au auzit zgomote care veneau de la subsol, le-au povestit prietenilor si intr-un final au decis sa coboare si sa vada ce se intampla cu adevarat.

Ceea ce au vazut prima data a fost o usa incuiata, dar dupa ce au reusit sa o deschida, au avut parte de adevarata surpriza. In camera in care au intrat si despre care nu stiau ca exista au gasit lucrurile unei persoane, mancare, apa, fotografii de familie si nimeni nu il cunostea pe Jeremy, persoana care se pare ca locuia acolo.

In materialul video de mai jos, cei doi tineri povestesc experienta prin care au trecut, dar ii si sfatuiesc pe cei care inchiriaza o locuinta sa verifice de la inceput toate incaperile casei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni