• PRO TV
  • Lucruri pe care nu te astepti ca barbatii sa le adore. Ce te face sa fii sexy in ochii lor

Lucruri pe care nu te astepti ca barbatii sa le adore. Ce te face sa fii sexy in ochii lor

Lucruri pe care nu te astepti ca barbatii sa le adore. Ce te face sa fii sexy in ochii lor

Dincolo de ceea ce poti vedea din prima la o persoana, exista cateva aspecte care te pot atrage fara sa iti dai seama. Iar asta este valabil si pentru barbati, care observa cu usurinta cateva lucruri seducatoare la care tu nu te-ai fi gandit.

Le place sa te vada glumind

Ce ai spune daca un barbat ti-ar zice ca esti sexy datorita umorului pe care il ai? Pentru ca exact asa este, barbatilor le plac femeile care stiu sa rada si care stiu sa ii amuze si pe cei din jurul lor. Exista chiar studii care spun ca pentru ei umorul este o dovada de inteligenta.

"Ciudateniile" tale sunt atractive

Esti genul de persoana atrage atentie oriunde, prin actiuni complet diferite de ale celorlalti? Atunci iti va face bine sa stii ca si barbatilor le place asta. Cei de la Uioversitatea din Queensland au realizat un studiu care spune ca atat femeile cat si barbatii prefera parteneri non-conformisti.

Barbatii se simt atrasi de femeile curajoase

Se pare ca o femeie care face sau incearca sa faca lucruri de care in mod obisnuit este speriata constiuie un atu in ochii barbatilor. Unul dintre studiile publicate in Glamour spune despre curaj ca "este mai important decat increderea in sine. Arata slabiciunile cuiva intr-o lumina pozitiva".

Citeste continuarea articolului pe www.perfecte.ro 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni