• PRO TV
  • Provocari inedite in cortul Bake Off Romania. ACUM, numai la PROTV

Provocari inedite in cortul Bake Off Romania. ACUM, numai la PROTV

Provocari inedite in cortul Bake Off Romania. ACUM, numai la PROTV

Au mai ramas doar 8 concurenti in cursa pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator si marele premiu de 25.000 de euro, iar pretentiile celor trei jurati, Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu cresc de la o editie la alta, pentru a-i determina pe cei ramasi in concurs sa evolueze si sa demonstreze ca merita cu adevarat marele premiu.

Nicolle Stanese, gazda emisiunii, le-a pregatit concurentilor o mare surpriza in editia de luni. Daca pana acum au avut de pregatit un preparat anume sau au fost axati pe un ingredient vedeta, de aceasta data, concurentii vor trebui sa se descurce fara... faina de grau – un ingredient esential in cofetarie si patiserie. 

Oana Cuzino va fi alaturi de concurenti, pentru a le aduce ingrediente sanatoase pe care cei opt sa le foloseasca intr-un mod creativ in preparatele lor. Nici proba eliminatorie nu se va lasa mai prejos la capitolul provocari: pentru prima data, cei trei concurenti propusi spre eliminare vor trebui sa prepare un produs inedit fara nicio reteta pe tabla, ci doar numele produsului. 

Telespectatorii vor vedea, luni, de la 20:30, ce alte provocari vor primi concurentii, ce retete inedite vor aborda si ce combinatii de gusturi savuroase vor face in preparatele lor. Nu va lipsi nici surpriza Ionelei, o lectie de dans oriental, pentru un plus de distractie la mesele de lucru. 

Bake Off Romania – Porniti cuptoarele!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni