• PRO TV
  • S-au implinit 10 ani de cand a fost lansat show-ul Hannah Montana. Mesajul postat de Miley Cyrus cu aceasta ocazie

S-au implinit 10 ani de cand a fost lansat show-ul Hannah Montana. Mesajul postat de Miley Cyrus cu aceasta ocazie

S-au implinit 10 ani de cand a fost lansat show-ul Hannah Montana. Mesajul postat de Miley Cyrus cu aceasta ocazie

In 2006 a devenit cunoscuta pe intreg mapamondul datorita rolului din serialul Disney "Hannah Montana". Desi acesta a ajutat-o in cariera, Miley Cyrus sustine ca i-a adus si o multime de probleme.

Cu ocazia implinirii a zece ani de la lansarea show-ului Disney, Miley Cyrus a postat cateva imagini si mesaje pe contul de Instagram, majoritatea acestora fiind in stilul caracteristic, adica destul de excentrice.

Cu toate ca de-a lungul timpului a marturisit ca aparitia in acest serial i-a creat destul de multe probleme, tanara de 23 de ani a recunoscut ca totusi a trait si momente placute la vremea respectiva.

"Intotdeauna voi simti recunostiinta eterna pentru oportunitatea care mi-a fost oferita", a scirs vedeta, adaugand "chiar daca Hannah Montana este demontata in bucati mici, va avea un loc special in inima mea".

 

@realdukeofearles understands the insanity of it all..... Sending love to all my cast members on this anniversary .... To the world it's a celebration of 10 years but for us the journey began way before the world had any clue who the fuck any of us are ..... There was a very long auditioning process, and many chemistry reads which really is what sold the show to the producers and channel because no matter what went on over the years (which none of you have any clue about but It was like the real world but more hormonal teenagers) our love for each other was unquestionable.... Even though I feel disconnected to who I was at that time I will always feel eternally grateful for the opportunity and platform I was given .... None of it would have been possible with out every single person who ever contributed to the series .... From regulars , to special guests (and there were many magical ones @dollyparton


Anul trecut, intr-un interviu acordat pentru Marie Claire, Miley Cyrus a marturisit ca a simtit o presiune extrem de negativa pentru a arata intr-un anumit fel in perioada in care a facut parte din serial.

"Mi s-a bagat in cap de la o varsta mica, in mod repetat, cum trebuie sa arat doar pentru ca sunt Hannah Montana. De cand am implinit 11 ani, mi-au repetat ca acum sunt o vedeta pop si ca trebuie sa am par lung, blond si o garderoba sclipicioasa", a dezvaluit Miley, care a recunoscut ca in acea perioada suferea de tulburarea dismorfica corporala.


 

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on


"M-au facut frumoasa, intr-un fel in care nu eram, zi de zi, timp de atatia ani, incat in momentul in care s-a terminat serialul, nu stiam cine e Miley de fapt", a incheiat ea, care a specificat ca nu isi va mai asocia niciodata imaginea cu brand-uri care nu se potrivesc felului ei de a fi.


 

#slay #HM4EVR

A video posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni