• PRO TV
  • Copiii lu Michael Jackson si-au aratat fetele intr-un interviu cu Oprah Winfrey

Copiii lu Michael Jackson si-au aratat fetele intr-un interviu cu Oprah Winfrey

Copiii lu Michael Jackson si-au aratat fetele intr-un interviu cu Oprah Winfrey

Cea mai bogata, puternica si influenta moderatoare de emisiune din lume, Oprah Winfrey, le-a luat un interviul celor trei copii ai lui Michael Jackson - Prince (13 ani), Paris (12 ani), Price Michael II (8 ani) -, pentru cel de-al 25-lea si totodata ultimul sezon al emisiunii ei.

Este pentru prima oara cand copiii lui Michael Jackson isi arata fetele in fata camerelor, cu aprobarea bunicii lor care a cedat insistentelor celebrei realizatoare de emisiunii TV Oprah Winfrey.

Emisiunea va fi difuzata pe 8 noiembrie si va fi plina de surprise si dezvaluiri in premiera, in ciuda faptului ca Randy, fratele lui Michael, nu a fost de accord ca nepotii lui sa stea de vorba cu Winfrey.

Randy
este furios din cauza ca au fost incalcate regulile stabilite de defunctul sau frate si ca motivul principal pentru care Oprah Winfrey a insistat sa le ia un interviu copiilor lui Michael este, de fapt, ca aceasta a realizat un documentar despre pedofilie, unde il prezinta pe regele muzicii pop drept o persoana care a abuzat minori.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni