• PRO TV
  • Copiii din Cluj sunt pregatiti pentru Vocea Romaniei Junior!

Copiii din Cluj sunt pregatiti pentru Vocea Romaniei Junior!

Copiii din Cluj sunt pregatiti pentru Vocea Romaniei Junior!

Caravana Vocea Romaniei Junior a ajuns sambata la Cluj-Napoca, unde copii din tot Ardealul au venit hotarati sa demonstreze ca sunt pregatiti de scena celor mai bune voci si ca vor convinge antrenorii sa apese pe buton si sa spuna “te vreau in echipa mea”.

“Am aflat de preselectii si ne-am inscris imediat. Fiica mea este pasionata de muzica. Canta in fiecare zi, face ore de canto, dar si prin casa sau in masina. O incurajez si o s-o incurajez intotdeauna, isi doreste foarte mult sa participe la acest show.”, a declarat un tatic entuziasmat.

Emotiile, curajul, determinarea si vocile foarte bune au fost elementele cheie sambata, la preselectiile Vocea Romaniei Junior. Fiecare copil a venit insotit de o adevarata echipa de fani: parinti, bunici, colegi de scoala sau verisori, toti nerabdatori sa ajunga la Bucuresti, pe scena unde doar vocea conteaza. Copiii au pregatit pentru preselectii melodii din genuri muzicale diferite: pop, rock, jazz, dar si muzica populara.

Preselectiile Vocea Romaniei Junior continua saptamana viitoare, la Bucuresti. Copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani sunt asteptati pe 2 si 3 aprilie, la Hotel Ibis Gara de Nord.

Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la preselectii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in primul sezon Vocea Romaniei Junior!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni