• PRO TV
  • O mai tii minte pe Pilar, fiica nesuferita a directorului Elite Way, din Rebelde? Cum arata ACUM

O mai tii minte pe Pilar, fiica nesuferita a directorului Elite Way, din Rebelde? Cum arata ACUM

O mai tii minte pe Pilar, fiica nesuferita a directorului Elite Way, din Rebelde? Cum arata ACUM

Oricine a urmarit Rebelde isi aminteste de Pilar, fiica nesuferita a directorului Elite Way, care reuseste sa castige antipatia tuturor colegilor de an din cauza atitudinii ei insuportabile.

Personajul detestat la inceput, dar indragit in cele din urma de fani, a fost interpretat de actrita Karla Cossio, care l-a convins pe Pedro Damian - producatorul telenovelei mexicane - ca merita un rol in "Rebelde" dupa colaborarea reusita pe care o mai avusesera si in "Clase 406".

Desi trecuse demult de perioada liceului, actrita de origine mexicana a reusit cu brio sa isi intre in rol si a ramas in atentia producatorilor, care i-au dat sanse sa isi arate talentul si in alte productii, dupa incheierea serialului care a ajutat-o sa devina cunoscuta pe plan international.

Cu toate ca nu este la fel de celebra ca Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni sau Angelique Boyer, nici Karla nu a stat deoparte si a semnat cateva contracte importante dupa Rebelde, cele mai notabile fiind "Lola... erase una vez", "Alma de Hierro" si "Como dice el dicho".

In cele mai recente imagini publicate de actrita pe pagina de Instagram, aceasta isi incanta fanii cu fotografii alaturi de fetita sa. Momentele din viata personala a Karlei fac deliciul fanilor.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni