• PRO TV
  • Toata lumea il cunoaste pe Dwayne The Rock Johnson, dar putini stiu cum a capatat aceasta porecla. Actorul a recunoscut

Toata lumea il cunoaste pe Dwayne The Rock Johnson, dar putini stiu cum a capatat aceasta porecla. Actorul a recunoscut

Toata lumea il cunoaste pe Dwayne The Rock Johnson, dar putini stiu cum a capatat aceasta porecla. Actorul a recunoscut

Dwayne The Rock Johnson e celebru in intreaga lume, dar putini sunt cei care stiu adevarul din spatele poreclei sale.

Inceputurile sunt dificile pentru toata lumea. Dwayne Johnson nu s-a nascut celebru, ci si-a castigat succesul pas cu pas, prin munca si mult antrenament. Actorul poveste ca primul meci disputat la WrestleMania a fost pentru el ca "un Super Bowl al wrestling-ului". Avea doar 24 de ani cand a intrat in ring sub numele de Rocky Maivia, dorindu-si sa se afirme.

Citeste si: Bindi Irwin, fiica Vanatorului de Crocodili, s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Cine e si cum arata iubitul ei

Adevarul crud este ca fanilor nu le pasa de Rocky, tanarul aflat la inceput de drum. "In noaptea aceea, 20 000 de oamni au inceput sa strige >", a povestit Johnson in cadrul unui interviu pentru "Oprah’s Master Class". 

Cateva saptamani mai tarziu, Johnson a suferit un accident la genunchi, iar prestatiile sale in ring s-au incheiat pe perioada acelei veri. Inainte sa revina in joc, Dwayne spune ca a avut o revelatie: "Nu le-a displacut personalitatea mea, ci faptul ca nu eram eu insumi. Nu eram real, autentic. Cine e tipul care zambeste chiar si atunci cand este batut?".

Acela a fost momentul in care Vince McMahon i-a propus sportivului sa renunte la imaginea de "baiat bun" si sa devina unul dintre tipii rai din wrestling. In august 1997, Johnson a aparut la Monday Night Raw, a luat un microfon si s-a adresat publicului: "Oamenii ma huiduiau, iar eu am zis >>". Acela a fost momentul in care The Rock s-a nascut. "O luna mai tarziu, deveneam cel mai popular om din companie", a mai adaugat actorul. 


Sursa FOTO: Tumblr


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni