• PRO TV
  • Timp de 30 de ani, a trait captiv intr-o cusca murdara. Ce s-a intamplat cand usa de fier s-a deschis pentru prima oara

Timp de 30 de ani, a trait captiv intr-o cusca murdara. Ce s-a intamplat cand usa de fier s-a deschis pentru prima oara

Timp de 30 de ani, a trait captiv intr-o cusca murdara. Ce s-a intamplat cand usa de fier s-a deschis pentru prima oara

Fifi a trait mai bine de 30 de ani inchisa intr-o cusca murdara in cadrul unei gradini zoologice din Pennsylvania.

Ani buni, Fifi si alti ursi aflati in captivitate au fost obligati sa execute acrobatii pentru vizitatori. Dupa o vreme, gradina zoologica s-a inchis, dar animalele au abandonate in custile mult prea mici pentru dimensiunile lor. Desi ar fi avut sansa de a fi transportati intr-o rezervatie naturala, nimeni nu a dorit sa le ofere acestor ursi lipsiti de aparare. 

Adpostul lui Fifi era compus dintr-o "casa" deteriorata din lemn. Ursul suferea de malnutritie si artrita, cauzata de numerele extenuante puse "in scena" in fata publicului. Blana animalului era si ea deteriorata, iar in unele locuri nici nu mai exista. 

Citeste si: Par niste linii trasate la intamplare, dar poza completa te va captiva. Asa arata DESENUL care iti va insenina ziua

Dupa 30 de ani de suferinta, cosmarul ursului Fifi a luat sfarsit. O echipa a organizatiei PETA a reusit sa se implice in salvarea ursilor abandonati. Acestia au fost transportati intr-o rezervatie naturala din Colorado, acolo unde viata lor s-a schimbat definitiv. 

Urmareste si tu imaginile pentru a vedea transformarea radicala prin care a trecut Fifi. Astfel de oameni merita tot respectul pentru implicarea si dorinta lor de a ajuta. Interventia lor le-a schimbat viata acestor animale. 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni