• PRO TV
  • Nu si-au putut dezlipi ochii de la ea. Gigi Hadid, superba in timpului unui pictorial de moda inedit din New York

Nu si-au putut dezlipi ochii de la ea. Gigi Hadid, superba in timpului unui pictorial de moda inedit din New York

Nu si-au putut dezlipi ochii de la ea. Gigi Hadid, superba in timpului unui pictorial de moda inedit din New York

Urmarita de peste 15 milioane de fani pe Instagram, Gigi Hadid impresioneaza cu frumusetea sa. Atat la evenimentele mondene, cat si in zile normale sau de lucru pentru ea, este apreciata intotdeauna pentru lookul sau natural si pentru tinutele chic pe care le poarta.

Pana nu demult era o necunsocuta. Dupa ce idolul tuturor adolescentelor Cody Simpson a recunoscut ca are o relatie cu ea insa, Gigi Hadid a ajuns in atentia presei si s-a transformat intr-unul din cele mai solicitate topmodele din 2015 si 2016.

Angajata constant de marile brand-uri, blonda de 20 de ani a realizat recent un pictorial inedit in New York, unde oamenii s-au strans pur si simplu in jur sa o admire. Chiar si cand poza printr-o vitrina ea i-a atras mai ceva ca un magnet.

Imbracata intr-o rochie albastra, machiata si coafata cu atentie, Gigi a demonstrat inca o data (de parca mai era nevoie!) ca este de o frumusete rapitoare si ca are un trup voluptuos care arata senzational din orice unghi ar fi pozat.

Iata cadrele cu ea prin care presa mondena vrea sa sublinieze inca o data cat de "hip" este americanca in acest moment:Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni