• PRO TV
  • Presiune la Bake Off Romania

Presiune la Bake Off Romania

Presiune la Bake Off Romania

Bake Off Romania a ajuns deja la jumatatea concursului! Presiunea pentru a merge mai departe catre titlul de Cel mai bun cofetar amator din Romania este din ce in ce mai mare, iar batalia pentru un loc in cort incepe sa dospeasca. 

Luni, de la 20:30, concurentii se vor lupta cu foietajul, tema editiei, pentru a impresiona juratii, insa ei simt ca este o saptamana importanta si pornesc la drum cu asteptari si idei mari: 

„Randurile s-au strans, concurentii sunt din ce in ce mai buni. Orice greseala te costa!”, a marturisit Daniel, cel ce a reusit sa obtina doua insigne de cofetarul saptamanii pana acum. 

„Saptamana asta imi propun sa prind episodul urmator. Sunt increzator in mine, normal, speranta moare ultima!”, a spus Robert, cel care a reusit sa impresioneze juratii prin cunostintele lui de bucatarie moleculara. 

„De la saptamana asta astept o noua insigna. Trebuie sa fie neaparat cofetarul saptamanii!”, a declarat Irina, cea care a reusit sa se remarce inca de la prima editie. 

„Saptamana asta as vrea sa ii conving pe jurati ca merit si eu insigna aia de cofetar. Dupa aia pot sa plec acasa!”, a declarat Ionela, cu umorul caracteristic, dupa ce a participat la aproape toate probele eliminatorii de cand a inceput concursul. 

„De departe asta e cea mai grea saptamana. In primul rand, pentru ca lucram cu foietajul, ori iti iese, ori e fiasco!”, a marturisit Mihaela, cea care nu a reusit pana acum sa impresioneze juratii prin gust, dar a excelat la capitolul prezentare. 

„Ma deranjeaza faptul ca umplutura este foarte grasa si s-a imprastiat!”, a declarat Adrian, care la numai 16 ani a reusit sa uimeasca juratii si sa obtina doua insigne de cofetarul saptamanii. 

„Cred ca ma incadrez undeva la mijloc sau un pic mai sus, spre bine!”, a declarat Erika, care se straduieste sa uimeasca juratii dupa ce a participat la doua probe eliminatorii pana acum. 

Telespectatorii vor vedea cruciulite, rugaciuni, plecaciuni, rugaminti, complimente si dansul ploii, toate pentru a se coace placintele din cuptor, dar si un invitat care da tonul distractiei de fiecare data – Mihai Margineanu. 

Bake Off Romania – Porniti cuptoarele!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni