• PRO TV
  • E combinatia perfecta intre Justin Bieber si Zayn Malik. Tanarul care a aruncat internetul in aer

E combinatia perfecta intre Justin Bieber si Zayn Malik. Tanarul care a aruncat internetul in aer

E combinatia perfecta intre Justin Bieber si Zayn Malik. Tanarul care a aruncat internetul in aer

Cand au vazut cum arata, internautii s-au intrebat daca "e real". Un tanar de origine spaniola a devenit vedeta peste noapte dupa ce pe contul de Twitter Daily Candy Man a fost publicata o fotografie cu el.

David Carrera este combinatia perfecta intre Justin Bieber si Zayn Malik. De profesie model, Davia a aruncat internetul in aer si a devenit vedeta peste noapte. Internautii care i-au vazut fotografiile au ramas surprinsi de frumusetea si privirea sa intensa. 

Originar din Calella, Spania, s-a transformat intr-o vedeta peste noapte, iar contul sau de Instagram a fost luat cu asalt de o multime de tinere dornice sa ii devina iubite, scrie Daily Mail

Cu un stil vestimentar original si un look care nu poate trece neobservat, David are toate sansele sa devina o celebritate. In pozele publicate pe Instagram, acesta apare cu diferite coafuri, iar atitudinea afisata in fotografii este una pe care nu o poti trece cu vederea. 

De departe, imaginile in care apare cu parul vopsit intr-o nuanta de blond platinat au fost cele mai apreciate de tinerele hipnotizate de farmecul sau. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni