• PRO TV
  • A avut nevoie de sprijinul prietenei pentru a putea merge. Cum a aparut blonda din imagini pe strada

A avut nevoie de sprijinul prietenei pentru a putea merge. Cum a aparut blonda din imagini pe strada

A avut nevoie de sprijinul prietenei pentru a putea merge. Cum a aparut blonda din imagini pe strada

Frenchy Montana si Gabi Grecko au facut spectacol pe strazile din Malibu. Cele doua prietene celebre au imbracat cele mai provocatoare tinute din garderoba, s-au incaltat cu cei mai inalti pantofi si apoi au iesit in oras, constiente de impactul pe care il vor avea.

Atat Frenchy, cat si Gabi au ales rochii Moschino pentru aceasta plimbare cu peripetii din Malibu. Cu portiuni de piele la vedere, ele nu au putut sa treaca neobservate, cu atat mai mult cu cat si accesoriile pe care le-au ales erau menite sa atraga atentia.

Mai ales Frenchy s-a transformat intr-o tinta pentru paparazzi, intrucat a ales o pereche de sandale roz cu talpa inalta, care i-au ridicat probleme la mers. 

"Frenchy" Morgan, blonda din imagini, a devenit cunoscuta in showbizul de peste ocean dupa ce a participat in mai multe reality show-uri cu priza la public. Ea a facut furori pana si in Marea Britanie, unde a fost special chemata de producatorii show-ului Big Brother pentru a "condimenta" emisiunea cu stilul ei inconfundabil de dansatoare exotica.

De cealalta parte, Gabi Grecko este un model controversat de 25 de ani, care ar face orice pentru a atrage atentia jurnalistilor. Logodnicul ei, Geoffrey Edelsten, este un om de afaceri extrem de bogat, in varsta de 71 de ani, care ii satisface orice capriciu.

Impreuna, cele doua fac spectacol la aparitiile publice si se transforma rapid intr-un magnet pentru aparatele foto ale angajatilor publicatiilor mondene.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni