• PRO TV
  • Fata lui Dwayne Johnson, aparitie sexy la MTV Movie Awards. De ce nu si-au putut lua privirea de la ea

Fata lui Dwayne Johnson, aparitie sexy la MTV Movie Awards. De ce nu si-au putut lua privirea de la ea

Fata lui Dwayne Johnson, aparitie sexy la MTV Movie Awards. De ce nu si-au putut lua privirea de la ea

Dwayne Johnson are o relatie speciala cu fiica cea mare, iar acest lucru s-a putut vedea si la sfarsitul saptamanii trecute, cand actorul a fost insotit de tanara de 14 ani la MTV Movie Awards.

Cei doi au aparut impreuna pe covorul rosu, iar toate privirile au fost atintite spre Simone, adolescenta devenind deja o tanara atragatoare. Imbracata intr-o rochie lila, cu geaca de piele intr-o nuanta de albastru inchis, fiica lui Dwayne Johnson a bifat o aparitie fermecatoare.

La eveniment a fost prezenta si Dany Garcia, mama lui Simone, de care actorul a divortat in urma cu opt ani. Intre timp, producatoarea de film s-a casatorit cu Dave Rienzi, in timp ce The Rock are o relatie cu Lauren Hashian, cu care are o fetita de cateva luni.

Intr-un interviu acordat pentru revista Esquire, actorul a declarat ca viata personala este "solida", iar asta il ajuta si pe plan profesional. "Intotdeauna incerc sa gasesc un echilibru intre ceea ce fac in cariera si familia pe care o am", a marturisit starul. 

"Daywne si Lauren nu pot fi mai fericiti de atat. Au o relatie solida, care dureaza de noua ani si au simtit ca este momentul sa-si mareasca familia", a declarat o sursa apropiata starului de la Hollywood. 

 

Awww! Doting dad Dwayne The Rock Johnson brought his teenage daughter, Simone, as his date to the MTV Movie Awards.

Posted by Us Weekly on Sunday, April 10, 2016

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni