• PRO TV
  • Farsa de zile mari facuta de fermieri lui Nea Rata. S-a lasat cu hohote de ras. Totul a fost filmat

Farsa de zile mari facuta de fermieri lui Nea Rata. S-a lasat cu hohote de ras. Totul a fost filmat

Farsa de zile mari facuta de fermieri lui Nea Rata. S-a lasat cu hohote de ras. Totul a fost filmat

Nea Rata le-a dat viata peste cap concurentilor de la Ferma Vedetelor. Acesta a decis sa se mute pentru cateva zile la Ferma, hotarare care i-a naucit pe toti fermierii.

Cu Elena Lasconi la conducerea Fermei Vedetelor, servitorii Octavian Strunila si Sorana alaturi de ceilalti concurenti au fost pusi la treaba de harnicul si energicul Nea Rata. Animalele, gradina, dormitoarele si bucataria au fost minutios aranjate sub atenta supraveghere a acestuia. 

Mai mult, Nea Rata a venit si cu o noua sarcina pentru fermieri. Acestia le-a dat de lucru vedetelor si le-a provocat sa construiasca un nou dus. Lucrarile au fost dirijate cu atentie si mult umor de Nea Rata, care nu i-a scapat din ochi nicio secunda pe concurenti. 

Munca-i munca, gluma-i gluma, insa cand a venit vorba de odihna, Nea Rata a fost de neclintit. Acesta nu le-a oferit prea multe pauza concurentilor, motiv pentru care acestia au decis sa ii joace o festa. Pe inserat, Octavian si Paul au decis sa sustraga cateva stinghii din patul lui Nea Rata si au pornit camera video pentru a surprinde momentul in care acesta se va aseza. 

Reactia lui Nea Rata cand patul s-a deformat sub greutatea lui a starnit hohote de ras in randul fermierilor, iar imaginile surprinse sunt memorabile.   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni