• PRO TV
  • Deserturi internationale celebre la Bake Off Romania. Luni, de la 22:00, la PROTV

Deserturi internationale celebre la Bake Off Romania. Luni, de la 22:00, la PROTV

Deserturi internationale celebre la Bake Off Romania. Luni, de la 22:00, la PROTV

Mai sunt sase concurenti in cursa pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din Romania si marele premiu de 25.000 de euro, iar luni, de la ora 22:00, la PRO TV, se vor confrunta cu una dintre cele mai mare provocari de pana acum din cortul Bake Off Romania.

Deserturile internationale celebre reprezinta tema editiei, iar cei trei jurati vor sa vada cum se descurca Irina, Robert, Daniel, Erika, Mihaela si Adrian cu realizarea si adaptarea retetelor internationale. 

Amalia Enache va veni in cortul bunatatilor, pentru a le da concurentilor tema probei de creativitate, un adevarat test de originalitate si bun gust. Cei trei jurati, Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu, impreuna cu Nicolle Stanese, gazda emisiunii, vor fi alaturi de concurenti pentru a-i incuraja, dar si pentru a decide cine merita sa primeasca insigna de cofetarul saptamanii si cine vor fi cei trei concurenti propusi la proba eliminatorie.

Luni, de la ora 22:00, vom descoperi prin ce emotii puternice vor trece concurentii, cum se vor descurca la proba tehnica ce nu va fi deloc usoara, dar si cine va fi urmatorul concurent care va parasi cortul Bake Off Romania. 

Bake Off Romania – Porniti cuptoarele!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni