• PRO TV
  • 7 trucuri care te ajuta sa economisesti timp dimineata

7 trucuri care te ajuta sa economisesti timp dimineata

7 trucuri care te ajuta sa economisesti timp dimineata

Esti mereu in intarziere atunci cand mergi la munca sau la scoala? Uite cateva trucuri care te ajuta sa te organizezi mai bine si sa economisesti timp dimineata. 

1.Fa dus seara
In special daca trebuie sa iti speli si parul, alege sa faci dus seara. Nu doar ca vei avea timp sa iti usuci parul foarte bine, dar vei evita sa te imbolnavesti. Nu este deloc indicat, mai ales iarna, sa iesi din casa imediat dupa ce ai facut baie. Asa ca, lasa baile lungi si relaxante pentru seara, iar dimineata, fa cel mult un dus rapid, cu cel putin jumatate de ora inainte sa pleci din casa.

2. Alege-ti din timp hainele
Recunosti ca dimineata pierzi o gramada de timp in fata dulapului pentru ca nu stii cu ce sa te imbraci? Sau pentru ca nu iti gasesti dresul negru sau poseta albastra? Poti evita foarte usor aceste situatii daca stabilesti inca de seara ce outfit porti a doua zi. Vorba zicalei... nu lasa pe maine ce poti face azi!

3. Pregateste-ti mancarea
Obisnuieste-te sa prepari seara o mancare usoara pe care dimineata doar sa o iei din frigider. Economisesti bani, timp si mananci sanatos la munca. Daca iti aduci mancare de acasa, renunti la prostul obicei de a-ti comanda pizza sau preparate fast food la pranz.

4. Verifica vremea
In loc sa pierzi timp la televizor, cautand prognoza meteo, mai bine scoate capul pe geam inainte sa iesi din casa. Vei evita asfel situatiile in care ajungi in fata blocului si vezi ca ploua si nu vei mai fi nevoita sa te intorci din drum pentru a lua umbrela.

Intra pe www.perfecte.ro pentru a citi continuarea!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni