• PRO TV
  • Andra si Catalin Maruta aduc traditiile romanesti la Bake Off România

Andra si Catalin Maruta aduc traditiile romanesti la Bake Off România

Andra si Catalin Maruta aduc traditiile romanesti la Bake Off România

Luni, de la 20:30, Bake Off Romania aduce in fata telespectatorilor retete consacrate de produse romanesti, care starnesc pofta oricarui privitor, intr-o editie ce poate fi o sursa de  inspiratie pentru masa de Pasti, cu multe surprize si abordari inedite. 

Cei 6 concurenti ramasi in competie sunt foarte aproape de marele titlu de Cel mai bun cofetar amator din Romania si premiul de 25.000 de euro. Fiecare isi doreste sa treaca mai departe si sa impresioneze juratii prin tehnica, gust si aspect. De data aceasta, ei isi vor arata maiestria in preparate traditionale. 

Andra si Catalin Maruta vor veni in cortul Bake Off Romania cu produse traditionale romanesti, vor canta si vor dansa alaturi Nicolle Stanese si cei sase concurenti, aducand atmosfera de petrecere pur romanesca printre bancurile de lucru!

“Ne-am distrat foarte tare la Bake Off Romania! Cand e vorba de testat dulciuri, cei de la Bake Off Romania s-au putut baza pe noi. Luni, eu si Andra promitem sa fim cei mai sinceri si pofticiosi invitati ai emisiunii! Va asteptam sa pornim cuptoarele si sa vedeti ce minunatii au facut concurentii la proba de creativitate!”, a declarat Catalin Maruta. 

Retete gustoase, aburi de arome romanesti, aluat crescut si rumen, umpluturi care mai de care mai interesante, toate concentrate in retetele lui Robert, Irina, Daniel, Adrian, Mihaela si Erika in lupta pentru a merge mai departe in competitie. 

Bake Off Romania – Porniti cuptoarele!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni