• PRO TV
  • Marcel Toader a parasit Ferma Vedetelor dupa un duel tensionat. Ce a declarat dupa eliminare VIDEO EXCLUSIV

Marcel Toader a parasit Ferma Vedetelor dupa un duel tensionat. Ce a declarat dupa eliminare VIDEO EXCLUSIV

Marcel Toader a parasit Ferma Vedetelor dupa un duel tensionat. Ce a declarat dupa eliminare VIDEO EXCLUSIV

Cea de-a zecea saptamana la Ferma Vedetelor s-a incheiat cu eliminarea inca unui concurent, duelul dintre Marcel Toader si Paul Ipate fiind castigat de al doilea concurent.

Ziua a inceput cu pregatirea unuia dintre cele mai asteptate dueluri din acest sezon de la Ferma Vedetelor, mai ales ca in urma cu o seara au avut loc discutii destul de aprinse intre concurentii ramasi in competitie. 

In urma acestor discutii, Marcel Toader a hotarat sa-l provoace la duel pe Paul Ipate, iar confruntarea dintre cei doi a devenit subiectul principal de discutie de la Ferma pana la momentul propriu-zis al confruntarii. 

Paul Ipate a fost cel care a ales probele, mizand pe doua provocarii (Ceasul si Statuile) care le-au testat atat limitele fizice, dar mai ales pe cele psihice, tinand cont a fost nevoie de foarte multa concentrare din partea duelistilor pentru a putea castiga. 

Duelul a fost castigat de Paul Ipate, iar Marcel Toader s-a vazut nevoit sa paraseasca Ferma Vedetelor, dar intai si-a luat ramas bun de la concurenti, dar mai ales de la sotia lui, careia i-a facut si o scurta declaratie de dragoste. 

Marcel a plecat din Cipru, nu inainte de a le lasa un bilet in care a scris si numele urmatorului Fermier al saptamanii.

Descarca aplicatia PROTV din Google Apps si App Store pentru a vedea Video EXCLUSIV cu declaratia lui Marcel Toader dupa ce a fost eliminata de la Ferma Vedetelor! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni