• PRO TV
  • Acum este unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, dar nu a aratat intotdeauna la fel. Imagini din adolescenta Irinei Shayk

Acum este unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, dar nu a aratat intotdeauna la fel. Imagini din adolescenta Irinei Shayk

Acum este unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, dar nu a aratat intotdeauna la fel. Imagini din adolescenta Irinei Shayk

Irina Shayk este, pentru majoritatea domnilor, in topul celor mai sexy si frumoase prezente feminine din showbiz-ul international. Daca luam in considerare aparitiile ei nu putem contrazice aceste pareri, Irina reusind de fiecare data sa atraga toate privirile, atunci cand apare la un eveniment.

Faimosul model a reusit sa demonstreze de-a lungul timpului ca este posesoarea unor forme apropiate de perfectiune, Irina avand un corp foarte bine porportionat si trasaturi ale fetei dintre cele mai frumoase.

Bruneta cu ochi albastri nu a aratat insa la fel intotdeauna, iar ultima imagine pe care Irina a postat-o pe retele de socializare le-a permis fanilor sa vada cum arata in perioada adolescentei.

Desi trasaturile sale sunt inconfundabile, au avut loc transformari fizice, odata cu maturizarea, care au facut-o pe Shayk sa se bucure de succesul rasunator in cariera de model de astazi.

Irina a postat o fotografie in care apare alaturi de sora sa. Bruneta are parul tuns pana la umeri, usor mai deschis la culoare decat in prezent si poarta hainele aflate la moda in acea perioada, bluza cu fermoar si fusta de blugi, in timp ce sora ei Tatiana purta ceea ce pare a fi o rochie in nuante de crem. Cele doua apar zambind, tindand o umbrela de plaja.


Irina Shayk este in prezent una dintre cele mai discutate vedete, in special datorita relatiei sale cu Bradley Cooper. Modelul a inceput o relatie cu actorul de la Hollywood dupa ce a incheiat povestea de dragoste de 5 ani pe care a avut-o cu fotbalistul Cristiano Ronaldo.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni