• PRO TV
  • Apar constant impreuna, dar nu se tin de mana niciodata. Motivul pentru care Kate Middleton si Printul William nu isi arata afectiunea in public

Apar constant impreuna, dar nu se tin de mana niciodata. Motivul pentru care Kate Middleton si Printul William nu isi arata afectiunea in public

Apar constant impreuna, dar nu se tin de mana niciodata. Motivul pentru care Kate Middleton si Printul William nu isi arata afectiunea in public

Formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri si sunt in atentia tuturor, dar, cu toate acestea, apar foarte rar tinandu-se de mana. 

Oricine poate spune ca, de cate ori sunt vazuti impreuna, Kate Middleton si Printul William par a fi cei mai buni prieteni si totodata, indragostiti pana peste urechi unul de celalalt. 

Myka Meiker, expert in eticheta regala, a declarat in timpul unui interviu pentru revista PEOPLE ca nu exista nicio regula care sa specifice ca cei doi nu trebuie sa isi arate afectiunea in public. Totul este pentru aparente, deoarece, practic, amandoi se afla la serviciu atunci cand apar la diferite evenimente.

De exemplu, in timpul calatoriei in India, cei doi au aparut in public precum reprezentanti ai Monarhiei Britanice. Prin urmare, ei incearca sa adopte un comportament cat mai profesional in public.

Totusi, cei doi sunt mult mai relaxati in afara vizitelor oficiale. Ei isi arata afectiunea in timpul concertelor sau a altor evenimente la care nu sunt prezenti in calitate de Ducesa si Print. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni