• PRO TV
  • El arata asa. dar iubita lui cu siguranta nu poate trece neobservata. Cuplul care a atras atentia

El arata asa. dar iubita lui cu siguranta nu poate trece neobservata. Cuplul care a atras atentia

El arata asa. dar iubita lui cu siguranta nu poate trece neobservata. Cuplul care a atras atentia

Joanna Krupa se numara printre vedetele preferate ale paparazilor, iar acest lucru se datoreaza faptului ca de fiecare data cand isi face aparitia isi etaleaza formele in cele mai sexy tinute.

Votata drept cel mai sexy model de costume de baie din lume de catre revista Playboy, vedeta de 36 de ani a reusit de de aceasta data sa intre in obiectivul camerelor de fotografiat cu o tinuta mai putin obisnuita pentru o plimbare pe role in parc.

Aceasta a aparut alaturi de sotul ei, iar trupurile lor au fost etalate fara sfiala. Joanna si sotul ei sunt destul de deschisi in ceea ce ii priveste. Joanna Krupa s-a asigurat ca va atrage atentia in timpul iesirii romantice pe care a avut-o cu sotul ei, Romain Zago si, asa cum o dovedesc imaginile de mai jos, planurile au fost duse la bun sfarsit.

Joanna si Romain s-au casatorit in iunie 2013, in cadrul unei ceremonii fastuoase care a costat peste un milion de dolari. In 2014, vedeta a anuntat ca si-a inghetat cateva ovule, ca metoda de siguranta pentru viitor. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni