• PRO TV
  • Cele mai lucrate corpuri din Romania. Vedetele care si-au sculptat siluetele sexy la sala de fitness

Cele mai lucrate corpuri din Romania. Vedetele care si-au sculptat siluetele sexy la sala de fitness

Cele mai lucrate corpuri din Romania. Vedetele care si-au sculptat siluetele sexy la sala de fitness

In prezent vedetele din Romania sunt din in ce mai preocupate de aspectul lor fizic. Prezentele feminine din showbiz nu isi pot imagina viata fara dieta si sport, fiind constiente ca imaginea este foarte importanta in aceasta lume din lumina reflectoarelor. 

Carmen Bruma

Carmen Burma este vedeta cea mai pasionata de sport. In prezent, mancarea sanatoasa si sportul au devenit pentru aceasta un mod de viata, dupa ce in adolescent s-a confruntat cu probleme de greutate. Stiul de viata sanatos  o ajuta pe vedeta sa aiba un corp sanatos, dar si sa isi castige existenta. Carmen a lansat o carte in care recomanda pe langa sport, mai multe diete de slabit pentru a fi sanatoasa atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu este una dintre vedetele care s-au luptat cu kilogramele in adolescenta. Acum aceasta reuseste sa aiba un trup de invidiat, in ciuda carcotasilor care vo critica pentru ca ar fi mult prea slaba. Fiind determinata sa nu mai aiba kilograme in plus, aceasta a apelat si la diete drastice. Bianca sustine ca a renuntat la infometare si face mult sport pentru a se mentine in forma. Vedetei ii place sa imortalizeze momentele cand face sport pentru a le arata fanilor de pe site-urile sociale.

Roxana Vancea

Pe vremea cand lucra in televiziune, vedeta avea forme voluptoase. Dar in prezent  este instructor de Kangoo Jumps si adepta unui stil de viata sanatos, iar beneficiile nu au intarziat sa apara. Roxana are un trup bine sculptat si fiind constienta de atuurile sale, bruneta se pozeaza in ipostaze incendiare.

Mihaela Radulescu

Vedeta a declarat de nenumarate ori ca nu crede in diete drastice sau pastile de slabit. Mihaela este adepta unei alimentatii sanatoase si isi tonifiaza trupul in fiecare zi facand sport. Se inspira chiar de la Carmen Bruma. Ambele vedete sunt exemplu categoric ca poti arata bine la orice varsta. Secretul: fara alcool, fara fast-food, fara nopti pierdute, in schimb mult sport si o alimentatie echilibrata.

Anda Adam

Anda Adam este dependenta de sala de fitness. Aceasta a luat o pauza cat timp a fost gravida, insa din luna Ianuarie a reinceput antrenamentele la sala pentru a da jos kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Pentru a redeveni iar “fit”, vedeta are regim alimentar echilibrat, a renuntat la dulciuri si fainoase.

Antonia 

Antonia are doi copii, dar a reusit sa se recupereze rapid dupa fiecare sarcina, iar in prezent arata impecabil. Frumoasa cantareata a recunoscut ca are un metabolism bun, insa depune mult efort si la sala de sport, avandu-l drept exemplu pe iubitul sau Alex Velea. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni