• PRO TV
  • A mers la cumparaturi intr-o tinuta extrem de sexy. De ce toti s-au uitat la decolteul lui Jennifer Lopez 

A mers la cumparaturi intr-o tinuta extrem de sexy. De ce toti s-au uitat la decolteul lui Jennifer Lopez 

A mers la cumparaturi intr-o tinuta extrem de sexy. De ce toti s-au uitat la decolteul lui Jennifer Lopez 

Jennifer Lopez reuseste sa atraga atentia chiar si atunci cand nu participa la vreun eveniment monden sau la concerte. 

La cea mai recenta aparitie, cantareata a reusit sa se faca remarcata, desi se afla la o simpla sesiune de cumparaturi, alaturi de iubitul ei, Casper Smart.

Vedeta de 46 de ani s-a imbracat rochie neagra, de lungime medie, cu un decolteu extrem de adanc, care a lasat la vedere bustul generos.

Cu parul prins intr-o coada de cal, ochelari de soare, o geanta maxi si sandale fara toc, Jennifer Lopez a demonstrat ca este o diva chiar si atunci cand nu se aranjeaza in mod special pentru diferite evenimente.

In urma cu cateva saptamani, Jennifer Lopez a acordat un interviu revistei W, in care a vorbit despre greutatile pe care le-a intampinat in drumul spre succes si cat de greu este sa te afirmi intr-o industrie dominata de barbati.

Intrebata despre cum a suportat despartirea de Marc Anthony, J. Lo a spus ca a fost foarte dificil pentru ea sa-si regaseasca pacea interioara. "Niciodata nu ma plang cand vine vorba de munca, dar in viata personala am momente in care simt ca nu mai rezist. A fost greu pentru mine, Marc e tatal copiilor mei si ne dorim tot ce este mai bine pentru ei."

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni