• PRO TV
  • Apropierea finalei starneste reactii explozive. Cine este primul duelist al saptamanii la Ferma Vedetelor

Apropierea finalei starneste reactii explozive. Cine este primul duelist al saptamanii la Ferma Vedetelor

Apropierea finalei starneste reactii explozive. Cine este primul duelist al saptamanii la Ferma Vedetelor

Elena Lasconi a avut misiunea de a desemna primul duelist al saptamanii, decizia ei fiind una luata in urma unor discutii intense.

Ziua a inceput cu o surpriza din partea Soranei si a lui Paul pentru concurentii care si-au aniversat ziua de nastere la Ferma Vedetelor. Cu ajutorul lui Nea Rata, care i-a dus in oras, cei doi au reusit sa obtina un tort, cateva prajituri si niste mancare pentru colegii lor, cea mai emotionata fiind Maria Constantin.

Dupa ce s-au bucurat de aceste cadouri, fermierii si-au luat ramas-bun de la Raluca Badulescu, vedeta care le-a fost alaturi cateva zile si care a incercat cateva din experientele de la tara.

Cea mai importanta parte a zilei a fost atunci cand Elena Lasconi a ales primul duelist al saptamanii, pe Vasile Calofir, decizia fiind argumentata intr-o maniera categorica, ce a starnit cateva reactii interesante din partea concurentilor.\

Vasile Calofir urmeaza sa-si aleaga adversarul pentru duel, singurele variante pe care le are fiind Paul Ipate sau Denis Stefan.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni