• PRO TV
  • Denis Stefan a fost eliminat de la Ferma vedetelor! Ionut Iftimoaie si Augustin Viziru se intorc la viata din ferma!

Denis Stefan a fost eliminat de la Ferma vedetelor! Ionut Iftimoaie si Augustin Viziru se intorc la viata din ferma!

Denis Stefan a fost eliminat de la Ferma vedetelor! Ionut Iftimoaie si Augustin Viziru se intorc la viata din ferma!

Ieri seara, Ferma vedetelor a adus in fata telespectatorilor o multime de suprize, dar si un duel intre doi barbati puternici, Vasile si Denis, plin de tensiune si suspans. 

Denis a fost cel care nu a mai rezistat la cea de-a doua proba si a parasit competitia pentru titlul de Fermierul anului. Augustin Viziru si Ionut Iftimoaie, doi oameni cu multa experienta acumulata in primul sezon, au intrat in ferma cipriota, insa fara ca nimeni sa stie exact scopul si durata vizitei. 

Editia de ieri seara a fost urmarita de peste 1.4 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 22:35. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 21:59, a reunit peste 1.8 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 8.7 puncte de rating si 20.9%. 

Situatia duelului a creat mari controverse in ferma, iar singura optiune de adversar pentru Vasile era Denis. Elena l-a sacrificat pe Denis, crezand ca ii ofera un avantaj deoarece isi alege probele si a incercat sa isi justifice alegerea in fata lui. Vasile si Denis au stat de vorba ca de la barbat la barbat si au dezbatut miscarile facute de cand au intrat in ferma, dar si ce ar putea face de acum incolo: “Noi putem face urmatorul lucru: daca unul iese, celalalt ramane fermier!”, a spus Denis. 

Nea Rata le-a pregatit un concurs de rezistenta, inspirat dintr-o proba de duel, pentru a castiga un moment de relaxare. Cea care a reusit sa reziste cel mai mult din tabara fetelor a fost Lili, insa a renuntat la premiu in favoarea Mariei, care isi dorea foarte mult sa iasa din ferma si sa vada marea. Din tabara baietilor a iesit invigator Vasile, Paul pierzand voit pentru a-i oferi lui Vasile un moment de liniste inaintea duelului. 

Negustorul Socrates a venit incarcat de alimente si produse necesare. Fermierii s-au bucurat foarte mult sa il vada si au inceput negocierea pentru toate produsele din masina. Ei au apelat la toate atuurile pentru a-l trimite pe Socrates cu mana goala inapoi: au glumit, au dat la schimb toate produsele pe care le-au facut cu mainile lor, iar fetele au renuntat la bluze si i-au spalat masina. 

Vasile, Maria si Nea Rata au avut parte de o masa copioasa la malul marii, cu fructe de mare si alte bunatati specifice Ciprului. „Doamne, iti multumesc! Zici ca sunt condamnat la moarte si e ultima masa inainte de duel!”, a exclamat Vasile, iar Maria a completat: „Nea Rata nu stiu ce ai visat aseara, dar ai visat bine!”. Ea s-a bucurat de mare, s-a balacit in apa si a profitat de soare, insa nu a uitat de colegii ei. intoarsa in ferma, Maria nu a venit cu mana goala, ci a reusit sa fure cate ceva de pe masa si pentru ceilalti fermieri: „Uite ma cum a venit ea acasa cu mancarea in servetel de pe masa!” a spus Lili, mandra si fericita. 

Venirea Iuliei a facut oficiala alegerea lui Vasile de a merge la duel cu Denis: „Eu am lupta mea si cred ca fiecare are lupta lui si trebuie dusa pana la capat, asa ca nu o sa fac lupte mici, o sa fac lupte mari. Luptele mici sunt pentru oameni mici!”, a declarat Vasile. 

Arena duelului a fost pregatita pentru un duel intre doi barbati puternici, cu probe spectaculoase. La prima proba, cheia potrivita, cei doi au trebuit sa caute chei intr-un acvariu plin cu alge. Doar trei chei dintre cele puse in acvariu se potriveau la cele trei lacate pe care au trebuit sa le deschida, astfel incat sa treaca de bariere pana la capatul traseului. Proba de noroc si rapiditate, ce a crescut emotiile in arena, s-a dovedit a fi castigatoare pentru Vasile, cel care a reusit sa deschida toate barierele si sa sparga amfora cu ciocanul.

La cea de-a doua proba, tine-te bine, duelistii au trebuit sa stea cat mai mult timp agatati de doua barne suspendate. Vasile a dat dovada de o concentrare exemplara si de o forta mare atat fizica, cat si psihica, reusind sa il invinga pe Denis, care a cazut de pe barna. „Am tras niste concluzii, am vazut nste oameni, cred ca este OK. De aceea am fost si foarte relaxat in probe si chiar m-am distrat!”, a marturist Denis dupa duel. 

Intorsi din arena, Paul, Vasile, Maria, Sorana, Lili si Elena au gasit in bucatarie doi musafiri surpriza pe care nu se asteptau sa ii vada niciodata in ferma lor. Rand pe rand toti au exclamat un singur lucru: „Ba, esti nebun?!”. Augustin Viziru si Ionut Iftimoaie i-au bagat total in ceata pe cei sase concurenti ramasi in ferma. Veniti cu experienta acumulata in primul sezon, ei au facut glume, au povestit ce au trait sezonul trecut si le-au dat sfaturi concurentilor. Paul a simtit presiunea unui nou test si a avut o revelatie: „Cea mai mare lectie pe care am invatat-o aici stii care e, Vasile? Rabdare. Calm si radare!”.

Saptamana viitoare, luni, marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor vedea daca Denis isi va tine promisiunea fata de Vasile si il va lasa fermierul saptamanii. Cum se vor descurca Ionut Iftimoaie si Augustin Viziru in ferma cipriota si cum vor fi primiti de fermieri, ramane de vazut numai la PRO TV. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni