• PRO TV
  • El este unul dintre cei mai sexy actori. Cum arata femeia care l-a cucerit definitiv pe David Zepeda

El este unul dintre cei mai sexy actori. Cum arata femeia care l-a cucerit definitiv pe David Zepeda

El este unul dintre cei mai sexy actori. Cum arata femeia care l-a cucerit definitiv pe David Zepeda

David Zepeda este unul dintre cei mai indragiti actori de telenovele. 

Pe langa talentul si calitatile profesionale care l-au recomandat de-a lungul timpului petru roluri importante in telenovele de succes, starul in varsta de 42 de ani s-a facut remarcat si din punct de vedere fizic, intrand rapid in gratiile doamnelor si domnisoarelor.

David Zepeda, cel care da viata personajului Salvador in telenovela "Hasta el fin del mundo", a devenit unul dintre cei mai sexy si mai apreciati actori, dar cu toate acestea nu se cunosc prea multe detalii despre viata sa personala.


Actorul este extrem de discret cu aparitiile sale, iar fanii stiu la fel de putine lucruri si despre iubita sa. Femeia ideala, spunea David in urma cu ceva timp trebuie sa fie frumoasa, comunicativa, tandra si sensibila, iar din punct de vedere fizic, actorul admira picioarele, ochii si zambetul.

Cele mai recente imagini de pe contul de Instagram al iubitei sale demonstreaza ca Lina se incadreaza perfect in cerinte si ca dragostea dintre ei a depasit pragul timpului. Acestia sunt impreuna de cativa ani buni, iar presa tabloida vorbeste si despre o nunta.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni