• PRO TV
  • Toata lumea vorbeste despre transformarea ei. Este incredibil cum arata aceasta tanara dupa ce se machiaza

Toata lumea vorbeste despre transformarea ei. Este incredibil cum arata aceasta tanara dupa ce se machiaza

Toata lumea vorbeste despre transformarea ei. Este incredibil cum arata aceasta tanara dupa ce se machiaza

Iluminatorul este un must-have in trusa de machiaj a oricarei femei. Cu ajutorul lui iti poti evidentia anumile trasaturi ale chipului si poti umbri imperfectiunile.

Acest produs de make-up se aplica dupa ce fondul de ten si pudra au fost distribuite uniform pe piele. Specialistii in frumuseste recomanda ca iluminatorul sa fie aplicat in punctele strategice ale fetei, si anume pe arcul lui Cupidon, puntea nasului, arcadele si zona de deasupra sprancenelor, osul pometelui si centrul pleoapelor superioare. 

In ciuda tuturor acestor sfaturi de make-up, o tanara s-a gandit sa inoveze si sa utilizeze iluminatorul pentru a isi machia intregul chip. Mariya Lyubashevskaya a devenit vedeta pe internet dupa ce, de dragul amuzamentului, a decis sa filmeze un tutorial cu realizarea acestui machiaj inedit.

Citeste si: In reclame perfecta, in realitate o adolescenta ca oricare alta. Cum arata chipul supermodelului Kendall Jenner

Fiecare produs de machiaj a fost inlocuit cu un anumit tip de iluminator. In anumite zone ale fetei, tanara a folosit iluminator lichid, in timp ce pentru altele l-a preferat pe cel pudra sau cremos. 

Urmareste si tu transformarea Mariya Lyubashevskaya, tanara care face acum senzatie pe internet. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni