• PRO TV
  • Cuplul care s-a fotografiat in cele mai frumoase locuri din lume a dezvaluit secretul din spatele imaginilor perfecte

Cuplul care s-a fotografiat in cele mai frumoase locuri din lume a dezvaluit secretul din spatele imaginilor perfecte

Cuplul care s-a fotografiat in cele mai frumoase locuri din lume a dezvaluit secretul din spatele imaginilor perfecte

Murad si Natalie Osmann au cucerit internetul si nu numai cu un proiect inedit. Fotograful de origina rusa si-a imortalizat iubita tinandu-l de mana in unele dintre cele mai frumoase colturi ale lumii.

Cu 4,2 milioane de prieteni pe Instagram, Murad Osmann a realizat unele dintre cele mai apreciate fotografii ale momentului. Poate datorita cadrelor inspirat alese sau a misterului in care a fost invaluita Natalie, sotia lui Osmann, cei doi au reusit sa atraga atentia internautilor care au accesat cu mare interes conturile de pe retelele de socializare ale fotografului, dar si hashtag-ul #FollowMeTo.

Citeste si: Cum ar arata in realitate personajele din desenele tale preferata. Experimentul inedit al unui artist a facut senzatie pe internet

Pentru a mai domoli curiozitatea admiratorilor, Murad a decis sa dezvaluie "secretul" din spatele fotografiilor impresionante cu sotia sa. Videoclipul care ilusteaza modul in care acesta isi pozeaza aleasa inimii a fost realizat in timpul unei calatorii in India. "Formula magica" utilizata de Osmann este mai simpla decat s-ar fi asteptat oricine si nu implica alte aparate sau trucuri.

Este fix cum apare in poze: el o tine de mana si cu ajutorul unui aparat foto DSL o surprinde pe iubita lui in locuri absolut minunate. 


Murad Osmann s-a plimbat impreuna cu iubita lui, o tanara superba, prin toate colturile lumii, de la Moscova, Venetia si Londra, pana in Orientul Indepartat, in Singapore sau Bali.

In albumul sau de calatorie, Murad Osmann are cel putin cate o fotografie din fiecare oras, in care jumatatea sa il tine de mana si pare sa il conduca spre o destinatie minunata. Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni