• PRO TV
  • Ce spune poza ta de profil despre tine si personalitatea ta. Secretele pe care le da de gol

Ce spune poza ta de profil despre tine si personalitatea ta. Secretele pe care le da de gol

Ce spune poza ta de profil despre tine si personalitatea ta. Secretele pe care le da de gol

Iti alegi poza de profil de pe Facebook, Instagram sau Twitter pentru ca arati bine in ea si atat? Ei bine, studii recente bazate pe analiza profilurilor de pe retele sociale arata ca in spatele selectiei imaginii stau, de fapt, trasaturi ale caracterului tau.

Afla ce sugereaza poza pe care o alegi sa fie reprezentativa in social media:

Poza de profil in care afisezi un zambet imens - Stii foarte bine ce asteptari au oamenii de la tine si vrei sa le demonstrezi ca ramai pozitiv si optimist indiferent de situatie.

Nu esti doar tu in poza de profil - Esti cu siguranta o persoana extroverta. Poza de profil in care apar si prietenii tai mai sugereaza tinerete si inocenta.

Nu iti apare chipul in poza - Esti o persoana deschisa si cauti mereu experiente noi. Faptul ca eviti poza traditionala sugereaza o doza de nonconformism.

Poza cu luminozitate mare, dar usor blurata - Esti genul de persoana care se lasa dusa de val si vrea sa se impace bine cu toata lumea.

Poza simpla, usor intunecata, centrata pe chipul tau - O astfel de fotografie poate sugera ca ai o personalitate usor nevrotica, adica esti dispus la anexietate si poti fi enervat foarte usor. 

Poza in care porti ochelari de vedere - Ochelarii de vedere te vor face sa fii perceput ca avand un IQ ridicat si calitati intelectuale remarcabile.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni