• PRO TV
  • Amber Rose le-a oferit cea mai tare priveliste petrecaretilor dintr-un club. Cat de sexy e salopeta ei, vazuta din fata

Amber Rose le-a oferit cea mai tare priveliste petrecaretilor dintr-un club. Cat de sexy e salopeta ei, vazuta din fata

Amber Rose le-a oferit cea mai tare priveliste petrecaretilor dintr-un club. Cat de sexy e salopeta ei, vazuta din fata

Chiar daca nu are forme de model, Amber Rose a fost intotdeauna mandra de corpul sau, pe care si l-a etalat in tinute provocatoare. Invitata la o petrecere intr-un club de fite din Los Angeles, vedeta a atras toate privirile cu salopeta ei ultra mulata si cu spatele gol.

Este imposibil sa o ignori pe Amber Rose. De la parul blond tuns periuta pana la rujul roz neon si tinuta sa sexy, vedeta a reusit sa captele si de data aceasta toate privirile celor din jur.

Salopeta i-a lasat la vedere multiplele tatuaje, cu care se mandreste adesea in selfie-urile pe care le posteaza pe Instagram.

 

Goodnight ????

O fotografie postată de Amber Rose (@amberrose) pe

 

De cand s-a despartit de tatal baietelului ei, raperul Wiz Khalifa, Amber Rose nu a mai fost vazuta in compania niciunui barbat, bucurandu-se de viata de femeie singura si fara griji :) Vedeta participa la evenimente mondene si la petreceri, insa a marturisit ca barbatilor le este adesea teama sa o abordeze.

"Jur ca nimeni nu incearca sa se apropie de mine. Cand ma intalnesc cu barbati, sunt foarte intimidati de mine... Totul tine de chimie, iar daca nu exista, nu ma pot implica in ceva ce nu functioneaza", a declarat aceasta.

In plus, vedeta a explicat ca job-ul de dansatoare pe care l-a avut in trecut a ajutat-o in ceea ce priveste increderea in sine. "Dansatoarele sunt prin natura increzatoare, iar barbatilor le place asta", a spus aceasta.

Amber Rose este cunoscuta ca fiind o fosta stripteuza si fosta iubita a lui Kanye West. De cativa ani, aceasta este intr-un conflict deschis cu clanul Kardashian.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni