• PRO TV
  • Moduri prin care poti sa fii mai sexy fara sa depui prea mult efort

Moduri prin care poti sa fii mai sexy fara sa depui prea mult efort

Moduri prin care poti sa fii mai sexy fara sa depui prea mult efort

Toate vrem sa aratam bine fara sa cream impresia ca am petrecut ore intregi pregatindu-ne sa iesim in oras. Iata deci cateva moduri subtile pentru a arata mai sexy fara prea multe efort:

1. Stabileste contact vizual – Uneori, cele mai simple sfaturi sunt de fapt cele mai bune sfaturi. Daca vrei ca un barbat sa te considere sexy, priveste-l in ochi cu incredere.

2. Poarta ruj inchis la culoare – Atunci cand femeile incearca sa fie sexy, acorda prea multa atentie hainelor cu care se imbraca si prea putina machiajului. Rujul si fardul de ochi te pot face sa arati complet diferit, asa ca incearca sa folosesti o nuanta inchisa la culoare pe buze si un "smokey eyes" misterios. 

3. Apleaca-te pentru a scoate in evidenta decolteul – Daca vrei ca un barbat sa se uite la corpul tau, trebuie sa stai in pozitiile potrivite. Apleaca-te astfel incat el sa-ti poata vedea decolteul sau ia ceva din fata lui ca sa-I atragi atentia asupra sanilor.

4. Unduieste-ti soldurile atunci cand mergi  - Barbatii adora mersul infipt al femeilor. Daca alegi sa porti tocuri, cu atat mai mult vei merge leganandu-ti formele, chiar si fara sa-ti dai seama.

5. Incruciseaza picioarele de pe o parte pe alta – Daca vrei sa-I atragi atentia asupra picioarelor tale minunate, incearca sa stai picior peste picior in fata lui. 

6. Joaca-te cu parul – Nu ar trebui sa te joci cu parul ostentativ, cum vezi in filme. Fii subtila si da usor la o parte suvitele care iti acopera fata.

7. Trebuie sa ai o postura atragatoare -  Acest lucru este considerat sexy de catre barbati. Asigura-te ca ai spatele drept si capul ridicat daca vrei sa arati cat mai bine.

8. Atinge-ti buzele – Daca te dai cu ruj in fata lui sau pur si simplu iti atingi buzele cu varful degetelor, il vei face sa-si doreasca sa te sarute.

9. Intinde-te – Intinde-ti bratele inainte si inapoi, astfel incat el sa aiba o imagine mai buna a formelor tale. Nu uita sa scoti si un mic geamat atunci cand faci aceste miscari. 

Citeste continuarea pe www.perfecte.ro 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni