• PRO TV
  • Hulk Hogan, intre sotia cu 21 de ani mai tanara si fiica lui. Tu le poti deosebi pe cele doua?

Hulk Hogan, intre sotia cu 21 de ani mai tanara si fiica lui. Tu le poti deosebi pe cele doua?

Hulk Hogan, intre sotia cu 21 de ani mai tanara si fiica lui. Tu le poti deosebi pe cele doua?

Cunoscut in industria wrestling-ului sub numele Hulk Hogan, Terry Gene Bollea a devenit un star international atat datorita carierei sportive, cat si datorita scandalurilor legate de viata sa privata, iar acum este imposibil ca cineva sa nu il recunoasca.

Timp de 24 de ani, Hulk a fost casatorit Linda Claridge, cu care are doi copii, pe Brooke (n.1988) si pe Nick (n.1990).  In timpul celor 24 de ani de casnicie, Hulk Hogan a fost acuzat de mai multe ori ca si-ar fi inselat sotia, iar problemele care au aparut de-a lungul timpului intre cei doi au dus la divort, casnicia lor fiind incheiata in anul 2007.

Terry a inceput o relatie cu Jennifer McDaniel, o femeie cu 21 de ani mai tanara decat el, iar cei doi s-au casatorit in decembrie 2010.

Desi sunt o aparitie discreta, au fost cateva imagini cu luptatorul si actuala lui sotie care au atras atentia tuturor. In primul rand pentru ca diferenta dintre ei este una destul de mare, iar in al doilea rand pentru ca blonda in varsta de 43 de ani are un fizic greu de trecut cu vederea. 


Cei doi au fost fotografiati din nou in urma cu cateva zile, in compania fiicei lui Terry, Brooke, in varsta de 28 de ani, iar la o prima vedere poate fi cu adevarat dificil sa iti dai seama care dintre ele este sotia si care fiica.

Mai mult decat atat, ambele femei au fost imbracate provocator, mizand pe decolteul adanc. Cele doua par sa se inteleaga foarte bine, fiind surprinse in timp se vorbeau si radea impreuna, de o parte si de alta a luptatorului.

Tie iti este usor sa le deosebesti?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni