• PRO TV
  • Miscari sud-americane de senzatie. Dansul lor a strans 14 000 000 de vizualizari in timp record

Miscari sud-americane de senzatie. Dansul lor a strans 14 000 000 de vizualizari in timp record

Miscari sud-americane de senzatie. Dansul lor a strans 14 000 000 de vizualizari in timp record

Un grup de femei au inceput sa danseze in plina strada, iar ce a urmat e un adevarat spectacol. Oamenii s-au oprit sa le priveasca.

In ultimii ani, Kizomba a devenit un stil de dans foarte popular in toate colturile lumii. O multime de internauti au fost fascinati de miscarile lente, o combinatie intre Semba si Tango-ul Argentinian, astfel ca videoclipurile in care erau prezentate coregrafii cu acest stil de dans au devenit virale. 

Desi la prima vedere pare a fi un dans dificil, in realitate ritmul e simplu, iar miscarile sunt bazate mai mult pe mers. Datorita acestor doua elemente, Kizomba poate fi invatat rapid chiar si de persoanele aflate la inceput de drum in lumea dansului. 

Desi la prima vedere esti tentat sa crezi ca acest stil de dans are originii braziliene (asta si pentru ca dansatorii brazilieni se misca exceptional pe aceste acorduri), in realitate atat genul muzical, cat si cel de dans au origini angoleze. 

Cateva tinere talentate au participat la International Kizomba Flashmod, organizat in Ciudad de México, unde "au pus in scena" un moment artistic care a facut delicul trecatorilor. Desi Kizomba se danseaza in pereche, aceste dansatoare au dus totul la un alt nivel! 

Miscarile lascive si sincronizarea perfecta au atras ca un magnet publicul, o multime de persoane oprindu-se sa le priveasca pe aceste tinere talentate. Mai mult, atunci cand videoclipul a fost publicat pe internet a strans peste 14 000 000 de afisari in timp record. 

Vezi si tu imaginile care au facut senzatie:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni