• PRO TV
  • Vezi ce forma are un fund sexy FOTO!

Vezi ce forma are un fund sexy FOTO!

Vezi ce forma are un fund sexy FOTO!

Un studiu facut recent arata ca aproape jumatate din femeile moderne au fundul in forma de rosie, cat despre trecut se pare ca predomina cel in forma de nectarina.

Doctorul David Holmes de la Universitatea Metropolitan din Manchester a asemanat fundurile cu cateva legume si fructe. Astfel, in functie de cum arata se gasesc fese in forma de: rosie,cartof, para si nectarina.

Fundul predominant in Marea Britanie este cel in forma de rosie, adica bombat, insa moale la atingere.

Studiul a fost facut pe 18.000 mii de femei si a demonstrat, din nefericire, ca 30% din ele au fundul asemenea unui cartof, adica fara o forma bine definita si brazdat de celulita.

15% din femeile pe care s-a facut acest studiu au fesele in forma de para: talie ingusta, iar fundul de doua ori mai mare. Perfectiunea este intruchipata de gustoasa nectarina care se regaseste la una din 10 femei.

Dr. Holmes a mai spus ca in secolul 21 sunt foarte vizibile efectele alimentelor pe care le consumam ce contin foarte multe E-uri, din pacate efectele dezastroase ale alimentatiei se vad pe corpul femeilor. Asa ca mare atentie la alimentatie si asta daca nu-ti doresti sa ai fundul ca un cartof.

Bineinteles ca si fundurile celebritatilor se incadreaza intr-una din categoriile enuntate.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni