• PRO TV
  • Printul Nicolas al Suedei ii face "concurenta" micutului George. Cat de adorabil este la implinirea unui an

Printul Nicolas al Suedei ii face "concurenta" micutului George. Cat de adorabil este la implinirea unui an

Printul Nicolas al Suedei ii face "concurenta" micutului George. Cat de adorabil este la implinirea unui an

Poate ca George, fiul Ducesei de Cambridge si al Printului William, este cel mai celebru si admirat copil de pe planeta, insa Familia Regala din Suedia se mandreste cu un baietel la fel de adorabil. Printul Nicolas a implinit un an, iar mama sa, Printesa Madeleine, a postat pe Facebook o imagine superba cu micutul baietel cu ochi albastri :) 

Printul Nicolas, fiul Printesei Madeleine si al afaceristului Christopher O'Neill, este al optulea in ordinea succesiunii la tron. S-a nascut pe 15 iunie 2015, iar anul acesta familia sa l-a sarbatorit cum se cuvine la implinirea primului an din viata sa.

Printul Nicolas nu este insa singur la parinti. Acesta mai are o surioara mai mare, la fel de frumoasa ca si el. S-a nascut pe 20 februarie 2014 si este a saptea in linie la tronul Suediei.

Desi nu apar la evenimente la fel de des ca Printul George si nici nu sunt  la fel de "vanata" de paparazzi, Nicola si Leonor au un grup considerabil de admiratori. De fiecare data cand mamica lor celebra posteaza imagini cu ei, publicul reactioneaza si ii rasplatesc cu reactii pozitive, like-uri si comentarii.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni