• PRO TV
  • Afla parerea celor trei perechi condamnate la duelul "Dansez pentru tine" VIDEO!

Afla parerea celor trei perechi condamnate la duelul "Dansez pentru tine" VIDEO!

Afla parerea celor trei perechi condamnate la duelul "Dansez pentru tine" VIDEO!

Vineri seara are loc o premiera in istoria celor 10 sezoane "Dansez pentru tine",  trei echipe sunt condamnate la duel: Nicola cu Stefan Giurgea, Octavian Strunila cu Ella Dumitru si Razvan Fodor si Lena Radulescu. Toate aceste perechi au vorbit despre aceasta premiera si daca se asteptau sa fie duel in editia cinci, dar si cum li se pare aceasta confruntare.

"Am ramas socati trei la duel efectiv nu stiu ce sa mai cred. Eu am mai vazut emisiunea asta dar am ramas fara cuvinte. Ne simtim pregatiti pentru ca inca o saptamana de duel si inca una", marturiseste Stefan Giurgea, partenerul Nicolei.

"Probabil eu, Lena si Stefan traim o experinte unica, adica nu stiu cati pot sa spuna care au plecat de la Dansez pentru tine ca au mai intrat la duel cu inca doua perechi" a spus partenera lui Octavian Strunila, Ella.

"E o situatie in care oricum ne-am fi aflat la un momendat... nu suntem cei mai buni si pentru ca nu am venit sa fim premiati am venit sa dansam"
a adaugat Lena Radulescu.

Urmareste integral interviurile pentru a afla mai multe despre parerea concurentilor fata de premiera din aceasta vineri, de la "Dansez pentru tine".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni