• PRO TV
  • Se mandreste cu formele ei in orice conditii. Aparitie extrem de sexy pentru Demi Lovato la un concert

Se mandreste cu formele ei in orice conditii. Aparitie extrem de sexy pentru Demi Lovato la un concert

Se mandreste cu formele ei in orice conditii. Aparitie extrem de sexy pentru Demi Lovato la un concert

Demi Lovato a sustinut un concert in Florida, ocazie cu care vedeta si-a pus in valoare formele generoase cu ajutorul unei tinute sexy.

Vedeta de 23 de ani a purtat un outfit all black, format dintr-un body cu corset, o jacheta si cizme lungi peste genunchi, cu care si-a pus in valoare silueta de care este mandra. 

Demi Lovato e una dintre putinele vedete care a recunoscut ca isi provoca singura varsaturi pentru ca nu-i placea felul in care arata, ba chiar se taia atunci cand se simtea deprimata. Hotarata sa renunte la substantele ilegale, dar si la stilul de viata complet nesanatos, Demi a acceptat sa fie internata la dezintoxicare, marturisire pe care le-a facut-o fanilor, in lacrimi. 

Lunile petrecute sub supravegherea atenta a specialistilor au avut rezultate impresionante pentru ea, iar acum se lauda nu doar cu o atitudine diferita fata de lume, ci si cu un organism mai sanatos si un corp normal.

"Indiferent de ceea ce se prezinta in societatea de astazi... Nu trebuie sa ai o talie minuscula pentru a fi frumoasa", a marturisit la un moment dat cantareata.

"Este posibil si important sa-ti iubesti corpul asa cum este. Nu te antrena sa fii slaba, ci pentru a fi '#badass'", a adaugat fosta vedeta Disney.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni