• PRO TV
  • Fiul lui Schwarzenegger si iubita sa blonda, unul dintre cele mai sexy cupluri de vedete. Cum au fost fotografiati cei doi

Fiul lui Schwarzenegger si iubita sa blonda, unul dintre cele mai sexy cupluri de vedete. Cum au fost fotografiati cei doi

Fiul lui Schwarzenegger si iubita sa blonda, unul dintre cele mai sexy cupluri de vedete. Cum au fost fotografiati cei doi

Fiul actorului Arnold Schwarzenegger are doar 22 de ani, dar asta nu l-a impiedicat sa aiba o relatia cu cunoscuta Miley Cyrus, iar acum cu frumoasa Abby Champion.

Tanara in varsta de 19 ani are toate atuurile cand vine vorba de a cuceri un barbat. Inalta, blonda, cu un chip de papusa si cu un corp de nota 10, Abby a devenit rapid tinta fotografilor.

Patrick atrage el insusi atentia prin trasaturile frumoase pe care le-a mostenit de la parintii sai si care l-au transformat in model, insa la bratul iubitei sale este o tinta si mai mare pentru paparazzi.


Abby este model, iar imaginile pe care le posteaza pe retele de socializare o plaseaza printre cele mai frumoase iubite de la Hollywood. 

Cei doi au fost fotografiati intr-o zi obisnuita din viata lor, in timp ce se aflau pe strazile din Los Angeles. Ambii au  afisat o atitudine fresh, imbracati in haine sport.

Abby chiar pare sa fi fost la sala de sport sau la alergat inainte de a lua pranzul cu iubitul ei, tanara purtand o bustiera si o pereche de colanti negri. Inalta, cu un corp bine proportionat, ochi albastri si chip de papusa, Abby arata foarte bine chiar si atunci cand nu este pregatita pentru a fi fotografiata.


Tu ce parere ai, formeaza cei doi un cuplu sexy al Hollywood-ului?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni