• PRO TV
  • Concurs: "Pune mana pe mostenire"

Concurs: "Pune mana pe mostenire"

Concurs: "Pune mana pe mostenire"

Pe 15 noiembrie www.protv.ro a  lansat un nou concurs pentru fanii serialului "Mostenirea" - "Pune mana pe mostenire". Castigatorii concursului primesc o vizita pe platourile de filmare ale productia “Mostenirea”.

Site-ul www.protv.ro lanseaza un super concurs - "Pune mana pe mostenire"- care le va aduce celor mai mari fani  ai serialului “Mostenirea” posibilitatea de a castiga o vizita pe platourile de filmare ale productiei si sansa de a sta de vorba cu vedetele preferate de la PRO TV.

Pentru a intra in competitie, participantii trebuie sa completeze formularul de inscriere de pe site si sa raspunda corect la o intrebare referitoare la actiunea serialului “Mostenirea”.

Concursul incepe pe 15 noiembrie 2010, pe site-ul  www.protv.ro si dureaza pana pe 12 decembrie 2010, iar premiul consta intr-un cadou special: intalnirea cu actorii serialului “Mostenirea” chiar pe platourile de filmare.

Castigatorii concursului "Pune mana pe mostenire" vor fi anuntati pe site-ul www.protv.ro in fiecare luni, iar saptamanal vor fi alesi cate doi castigatori.

Intra AICI pentru a participa la concursul serialului "Mostenirea"!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni