• PRO TV
  • Platita colosal ca sa stea sa isi faca lumea poze cu ea. Kim Kardashian, suma record doar ca sa zambeasca la aparatul foto

Platita colosal ca sa stea sa isi faca lumea poze cu ea. Kim Kardashian, suma record doar ca sa zambeasca la aparatul foto

Platita colosal ca sa stea sa isi faca lumea poze cu ea. Kim Kardashian, suma record doar ca sa zambeasca la aparatul foto

Se stie ca femeile din familia Kardashian reusesc sa faca bani din piatra seaca, insa de data aceasta Kim Kardashian s-a intrecut pe sine insasi. Inviatata sa participe la o petrecere de fite in New York, Kim a fost adusa cu avionul privat si platita regeste pentru a se lasa pozata alaturi de invitati.

A imbracat cea mai mulata rochie, a incaltat cele mai sexy cizme si a lasat pe toata lumea sa se pozeze cu ea. Un lucru destul de neobisnuit pentru Kim Kardashian, care nu este tocmai prietenoasa cu fanii ei din acest punct de vedere.

Dar atunci cand primesti 700.000 de dolari pentru o singura ora, poti face si mici exceptii! Vedeta de reality show a stat cuminte la selfie-uri, pentru ca o ora mai tarziu sa fie mai bogata cu... o mica avere!

Pentru activitatea "intensa" desfasurata, Kim a avut nevoie de protectia a... 25 de bodyguarzi. Informatia nu a fost insa confirmata de PR-ul vedetei, care a sustinut ca aceasta nu a fost insotita decat de un singur angajat al ei.

Din ce mai scoate Kim bani? In principiu din orice, daaar... in special din aplicatia ei Kim Kardashian Hollywood, care a generat castiguri de 160 de milioane de dolari, de la lansarea din 2014.

Vedeta de reality show a ajuns in celebrul Top Forbes, fiind pe pozitia 42. Kim apare pe coperta celui mai nou numar al revistei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni