• PRO TV
  • In Game of Thrones e o pustoaica timida si inspaimantata, in realitate e o femeie sexy de 27 de ani. Cat de diferita este "Gilly" in viata de zi cu zi

In Game of Thrones e o pustoaica timida si inspaimantata, in realitate e o femeie sexy de 27 de ani. Cat de diferita este "Gilly" in viata de zi cu zi

In Game of Thrones e o pustoaica timida si inspaimantata, in realitate e o femeie sexy de 27 de ani. Cat de diferita este "Gilly" in viata de zi cu zi

Imaginea mamei tinere, inspaimantate si neajutorate din Game of Thrones este departe de Hannah Murray, cea care ii da viata lui Gilly in Game of Thrones.

Cu totii stim ca actorii din Game of Thrones arata destul de diferit fata de personajele pe care le interpreteaza, in cazul lui Hannah Murray diferenta este una majora. In serial tanarei mamici nu ii dai mai mult de 18-19 ani, insa actrita are 27! Mai mult, parul saten se transforma in nuante rosiatice, care ii dau un aer sexy si cool.

Actrita este cunoscuta publicului britanic inca dinainte de a aparea in Game of Thrones, intrucat a mai jucat in cateva seriale de succes, printre care Skins.

Hannah Murray nu este doar o actrita frumoasa si talentata, ci si una educata. Tanara este licentiata in Limba Engleza, pe care a studiat-o la Queen's College, Cambridge.

Cei care asteaptau cu nerabdare aventurile lui Gilly, implicit sezonul 7 al serialului, trebuie sa fie rabdatori. Sunt zvonuri conform carora noul sezon nu ar mai incepe la data programata initial.

HBO a confirmat de curand schimbari majore pentru serialul urmarit de milioane de oameni. Acestia au amanat difuzarea sezonul cu numarul 7 pana in vara anul 2017. Vestea este cu atat mai surprinzatoare cu cat de acesta data nu s-a mai folosit strategia de lansare a noului sezon in primavara, de regula fiind aleasa luna aprilie. Urmatorul sezon, sezonul cu numarul 7 "Game Of Thrones" va avea un numar de sapte episoade.

Showul celor de la HBO, ajuns la al saselea sezon, a strans pana acum 26 de premii Emmy si este unul dintre cele mai scumpe seriale produse vreodata in SUA.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni